Even voorstellen

Ik ben gastouder Erika

Mijn naam is Erika Elshof en woon samen met mijn man Pascal en onze zoon DEX
In de Gk van Hogendorp straat tegen over de speeltuin en dichtbij park het goor.

Na jaren in verschillende vormen van kinderopvang te hebben gewerkt, ben ik sinds 2008 gastouder. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau gastouderland

Gastouder zijn vind ik een heerlijk beroep!

Het kleinschalige, het individuele, het persoonlijke en vooral het tijd voor uw kind maken, maakt het werk als gastouder erg leuk en afwisselend. Het is elke dag weer geweldig om met de kinderen van alles te ondernemen.

Ik heb mijn SPW-opleiding afgerond en daarnaast ben ik in bezit van een EHBO-diploma. Ik volg regelmatig thema-avonden en cursussen om goed geschoold en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de kinderopvang.

Uw kinderen worden bij mij opgevangen in een prettige en huiselijke sfeer. Ik werk met een kleine groep kinderen, dus er is voldoende individuele aandacht voor elk kind. De kinderen kunnen heerlijk samen spelen, er is voldoende speelgoed om binnen en buiten te spelen.

Behalve samen spelen, werk ik ook met de kinderen aan een aantal leerzame thema’s die zijn vastgelegd in een speciaal gastouder programma en knutselen en kleuren we regelmatig.

Ik vind het belangrijk dat we regelmatig lekker naar buiten zijn, dat de kinderen leren samen te spelen en te delen en respectvol met elkaar omgaan.

Verder besteden we aandacht aan verjaardagen en feestdagen en verzorgen we samen de huisdieren.

Wilt u een keer komen kijken met uw kind? U bent van harte welkom!

Aangesloten bij

Gastouderland

Erika is aangesloten bij gastouderbureau Gastouderland